MyZurna.Com Sohbet ve Eğlence Forumlarına hoşgeldiniz.
+ Konuyu Cevapla
Toplam 10 Sayfadan 1. Sayfa 1 2 3 ... SonuncuSonuncu
Toplam 92 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.
    Administrator

Teşekkürler
    417
    +REP Puanı
    500
    KarabasaN GeneraL KarabasaN GeneraL KarabasaN GeneraL KarabasaN GeneraL KarabasaN GeneraL KarabasaN GeneraL KarabasaN GeneraL KarabasaN GeneraL KarabasaN GeneraL KarabasaN GeneraL KarabasaN GeneraL

Standart MyZurna IRC Sohbet Bölümü Kuralları

MyZurna IRC Sohbet Bölümü Kuralları

1. Irc.MyZurna.Com Adresinde Hiçbir Şekilde Kişilere Hakaret Edilemez. Dolaylı veya Doğrudan Hakaretlerde Yöneticiler Duruma Müdahele Eder. Nicki Yasaklayabilir Kanalı İsteğe Bağlı Konuşmaya Kapatabilir.
    1.1: Kanalda Argo Kabul Edilen Kelimeler Kullanılması Yasaktır. (Örnek: Lan, uLan, Salak, Hayvan, Eşek, Deve vs.) Not: IRC Aleminde Samimiyeti İfade Eden Kelimeler Yasak Değildir Ancak Kişi Kendisine Karşı Kullanılmasını İstemiyorsa Yönetici Duruma Müdahele Edebilir. (Örnek: defe, lem, len vs.)
    1.2: Özelde Edilen Küfürler Ban Sebebi Değildir Üye İsteğine Bağlı Olarak Kişiyi İgnore Edebilir (Özelde Yazmasını Engelleyebilir. Örnek: /ignore Nick) Ancak Yöneticiyide Edilen Küfürler MyZurna Ailesine Edilmiş Sayılır ve Bu Kişiler Yönetici İnsitayifine Bağlı Olarak Uzaklaştırılabilir. (Aop,Sop,IRCop Admin)

2.: Irc.MyZurna.Com Adresinde Irc,Kanal veya İnternet Sitesi Reklamı Yapmak Yasaktır.
    2.1: Kanal Sahipleri Sadece Kendi Arkadaşlarına Kanallarına Çağırabilirler. Ancak 3. Kişileri Rahatsız Ederlerse Bu Duruma Yönetici Müdahele Eder. Yönetici İnsiyatifine Göre Uyarabilir veya Kanaldan Atabilir.
    2.2: Yapılan Site Reklamı MyZurnaya Ait veya MyZurna Destekçisi Bir Site İse Kişiye Ceza Uygulanmaz Ancak Bu Üyeleri Rahatsız Etme Biçiminde İse Yönetici Duruma Müdahele Edebilir. (Örnek Site: Forrum.NET)
    2.3: Irc.MyZurna.Com'da Yapılan Sunucu Reklamlarında Reklam Yapılan Siteye Girmek, O Ortamda Bulunmak Bile Reklam Yapma Riski Oluşturacağından; Yönetici Kişiyi İnsiyatifine Göre Atabilir veya Nickinizi Yasaklayabilir. Yönetici Üyenin Bahanesine İnanmak Zorunda Değildir. (Örnek: Ben Reklam Yapmıyorum)
    2.4: Kanalda MSN Adresi veya Cep,Ev,İş Telefon Numarası veya Ev Adresi vermek Kişi Güvenliği Açısından Yasaktır. Kanaldan Atılmanıza Sebep Olabilir. Bu Gibi Bilgileri Verecekseniz Özelde Vermeniz Önemle Rica Olunur. Ancak Özelde Verilen MSN Adresi, Telefon ve Adres Bilgilerinden MyZurna.Com Hiçbir Şekilde Sorumluluk Üstlenmez. (Örnek: Cep Numarası Verilen Kişinin Sürekli Rahatsız Etmesi) Ayrıca Yukardaki Uyarılara Rağmen Bu Şekilde Rahatsız Edilen Üye Rahatsız Ettiği için Üyenin Kanaldan Atılmasını Talep Edemez Çünkü Bu Şekildeki Bir Olaya MyZurna Yönetimi Değil Türkiye Cumhuriyeti Yargı Organları Bakar.

3.: Irc.MyZurna.Com Adresinde Türkiye Cumhuriyetine, Türkiye Cumhuriyeti Kurucusuna, Bütünlüğüne Zarar verecek Kelime veya Hakaretlere Yönetici Tarafından Derhal Müdahele Edilir ve Kişiler Sunucudan Uzaklaştırılır.
    3.1: Kanalda Terörü Övme Onu Legal Gösterme, Terör Örgütü Propagandası Yapmak Yasaktır. Bu Kişilere Yöneticiler Derhal Müdahele Eder ve Kişiler Sunucudan Uzaklaştırılır.
    3.2: Kanalda Din, Irk, Mezhep Ayrımı Yapmak veya Tartışmaya Açmak Yasaktır. Yapanlar Yöneticiler Tarafından Uyarılır Yönetici Gerekirse Nickleri Banlayabilir veya Kanalı Konuşmaya Kapatabilir.
    3.3: Kanalda Dil Olarak Sadece Türkçe Kullanılır. Diğer Etnik Diller ( Kürtçe,Zazaca,Rumca,Ermenice vs.) veya Global Diller (İngilizce, Almanca, Fransızca vs.) Sadece Özelde Konuşulması İstenir. Eğer Uyarıya Rağmen Nick Kanalda Konuşmaya Devam Ediyorsa Yönetici Tarafından Nickine Ban Atılır ( Örnek: /mode #kanal +b Nick) ( Not: Bu Kuralın Sebebi Hiçbir Şekilde Ayrımcılık Yapmak Değildir. Kanal Herkese Açık Bir Yer Olduğu İçin Kanalda Konuşulan Diğer Dilleri Herkesin Bilmeyeceği Varsayılarak Bu Kural Konmuştur. Üzerine Basa Basa Söylüyoruz Lütfen Etnik veya Diğer Yabancı Dilleri Özelde Konuşun.)

4.: MyZurna.Com Irc Yöneticileri Hiçbir Ban İçin Üyeye Bilgi Vermek Mecburiyetinde Değildir. Ancak Yönetici Arkadaşları Bilgi İstediği Zaman Ban Sebebini Bildirmek Zorundadır. ( Aop, Sop, IRCop Admin)
    4.1: Bilgi İsteyen Yönetici Her Ne Sebeple Olursa Olsun Terslenemez, veya Sorusu Cevapsız Bırakılamaz.
    4.2: Irc Yöneticisinin Yukarda Belirtilen İlk 3 Madde ( 1:,2:,3: ) Uygun Şekilde Attığı Banı Hiçbir Yönetici Kendisinde İzin İstemeden Açamaz. Ancak Zamanı Dolmuş Banlar Ban Listesi Temizlenirken Silinebilir. Yönetici Açılmamasını İstediği Banı Tekrar Atabilir.
    4.3: Yöneticiler Kanal Genelinde Tartışamaz. Tartışmalarını Ya Özelde yada Yöneticilere Ait Kanallarda Yapabilirler ( #Help,#Zurnadestek)
    4.4: Yöneticinin Attığı Ban İlk 3 Madde ( 1:,2:,3: ) Haricinde ise Bu Ban Sadece Atılan Kanalı Kapsar Üye Diğer Kanallardan Banlanamaz.

5.: Irc.MyZurna.Com Ailesine Yönetici Alımı Sadece Adminler Tarafından Yapılır. Seçilen Üyenin Kimseye Neden Seçildiğini AnLatma Gibi Bir ZorunLuLuğu Yoktur.
    5.1: Seçilen Yeni Üyenin Komut Bilme Gibi Bir ZorunLuLuğu Yoktur.
    5.2: Kanalda Aop ve Üstü Yetki İstemek Yasaktır.
    5.3: Yöneticiler Kanaldaki Uygun Gördüğü Kişilere Voice(+) Verebilir ve Bu Voice(+) İçin Hiçbir Üyenin Neden Veriyosun Deme Hakkı Yoktur. Çok Gerekli Olmadıkça Yönetici Kanalda Çok Fazla Voice(+) Vermekten Kaçınmalıdır.
    5.4: Yönetici Aşırı Küfür Argo Reklam vs. Gibi Kanal Üyelerini Rahatsız Edici Fiillerin Olduğu Durumda Kanalı Konuşmaya Kapatabilir.(+m) ve Güvenli Gördüğü Üyelere Voice (+) verebilir.
    5.5: Üye Bir Dakika İçinde 3 den Fazla Değiştirmesi Durumunda Yönetici Tarafından İkaz Edilebilir Yönetici Uygun Görürse Kanalı (+N) Moduna Geçici Süreyle Alıp Kanalda Nick Değişimini Engelleyebilir.
    5.6: Harf Uzatma ve Büyük Yazıda Yönetici Üyeyi Terslemeden Uyarır. Caps Lock veya Kanalda Yazıyı Üyenin Uymaması Durumunda Sadece Kick Atılır. Israrı Halinde Kişi Kanaldan Atılmaz Ama Nicki Kanalda Banlanır.( /mode #Zurna +b Nick Gibi)
    5.7: Yönetici Yukarda Belirtilen Kurallara Aykırı Davranan Kişiyi Kasti Olarak Cezalandırmıyorsa Uyarılır Sürekli Tekrarı Halinde İse Yetkisi Alınır. Ancak Yönetici Görmediği veya Dikkatinden Kaçan Hiçbir Fiilden Sorumlu Tutulamaz ve Hiçbir Şekilde Uyarılmaz. (Yöneticininde İnsan Olduğunu ve Sadece MyZurnayla İlgilenmediğini Düşünmekte Gerekir.)
    5.8:Sebebi Ne Olursa Olsun Yönetici Üyeyi Küfürle Atamaz.

Yukardaki Kurallara MyZurna IRC Bölümüne Giren Herkes Uymuş Sayılır.

Bu Kuralların HARİCİNDE Atılan Her Cezai Yaptırım veya Aykırı Fiil Bu Başlık Altında Şikayet Edilebilir.

VAR OLAN IRC KURALLARINA ADMİN USER AYRIMI OLMADAN HERKES UYMAK ZORUNDADIR. "BENİ BAĞLAMAZ" "BANANE KURALDAN" DİYEN DİYEN HERKES HER YETKİLİ, ADMİN DAHİ OLSA YÖNETİMCE YETKİSİNE EL KOYULABİLİR. USER İSE SUNUCUDAN UZAKLAŞTIRILIR...
    Konu KarabasaN tarafından (22-04-2010 Saat 14:44 ) değiştirilmiştir.
    Kopan bir ipe, sımsıkı bir düğüm atarsanız , ipin en sağlam yeri artık bu düğümdür.
    Ama ipe her dokunuşunuzda , canınızı acıtan tek nokta , yine o düğümdür.

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬●

.(¯*•๑۩۞۩: F E N E R B A H Ç E :۩۞۩๑•*¯)
    ●▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬●

1999 -2012
    aL_PaciNo - KarabasaN

2. Bu Yazı İçin 21 Kullanıcımız KarabasaN Üyemize Teşekkür Etti... İşte Teşekkür Edenler :

BaRRaCuDa (21-03-2008), BeSiktaS_Jk (28-09-2010), CirKin-BetiSh (20-12-2008), ClubbaR (13-10-2008), ClubmiX (17-03-2008), DoKToR (17-03-2008), ExSeLanS (17-03-2008), GuitarisT (16-07-2008), HaYaTa (04-11-2010), LeGoLaS (24-02-2009), NeM (17-03-2008), LaViNia (17-03-2008), pislick-kizz (29-10-2008), princess_of_rain (17-03-2008), sah_mat (18-04-2011), SouL (22-03-2008), SuskuN (18-03-2008), Suskun_Kral (16-01-2010), TRuVa (17-03-2008), ZümRA (03-09-2009), ~By_Gokalp~ (21-03-2008)

NeM
    NeM Çevrimdışı
    No ruLés

Teşekkürler
    824
    +REP Puanı
    1090
    NeM GeneraL NeM GeneraL NeM GeneraL NeM GeneraL NeM GeneraL NeM GeneraL NeM GeneraL NeM GeneraL NeM GeneraL NeM GeneraL NeM GeneraL

4.: MyZurna.Com Irc Yöneticileri Hiçbir Ban İçin Üyeye Bilgi Vermek Mecburiyetinde Değildir. Ancak Yönetici Arkadaşları Bilgi İstediği Zaman Ban Sebebini Bildirmek Zorundadır. ( Aop, Sop, IRCop Admin)
    Bu konuyu biraz açmak istiyorum ..

Kanaldan bir uye atildiginda, baska uyerlerin, yetkili kisilerin ozeline gidip - "Niye attin (!)" - "Aç banini(!)" - gibi emrivaki konusmaya hakki yoktur ayrica , genel kanalda Yetkilinin yaptigini begenmiyen arkadaslarin(isine gelmedigi durumlarda) direk - sen ne bicim (a)op sun(!) boyle is olmaz gibi agresif davranislarda bulunmasindan hic haz etmiyorum . zaten bir kisi bu gorevi ustlenmisse bu isi yapabilecegi içindir. Ve ustune basa basa soyluyorum hiç bir yetkili kendi ozel sebepleri icin ban atmaz , kimse dusunmesinki yetkililer kendi zevklerine gore uye atiyor .

Ve forumda bulunan iRc uyelerinden ayri bir ricam var , kanalda kufur edildiginde lutfen sizlerde kufurle cevap vermeyin , zaten yetkililer elinden geldigince ilgileniyor arkadaslar . Bizlerde kufurle cevap verirsek bu isin sonu gelmez
    Beni Anlatmaya Kalksam Uzun Sürer,
    Sen Anlamaya Kalksan Aklın Gider,

Yanımda Olsan Dar Gelir Kurallarım,
    Uzakta Olsan Zor Gelir Yalnızlığım,

Tavsiyem; Benden Bir Adım Uzakta Dur,
    En Hafif Sıyrıkla Kurtul...

4. Bu Yazı İçin 3 Kullanıcımız NeM Üyemize Teşekkür Etti... İşte Teşekkür Edenler :

ClubmiX (17-03-2008), princess_of_rain (17-03-2008), ~By_Gokalp~ (04-10-2008)

ŢrąиcёsтờЯ

Teşekkürler
    1,752
    +REP Puanı
    1773
    ClubmiX GeneraL ClubmiX GeneraL ClubmiX GeneraL ClubmiX GeneraL ClubmiX GeneraL ClubmiX GeneraL ClubmiX GeneraL ClubmiX GeneraL ClubmiX GeneraL ClubmiX GeneraL ClubmiX GeneraL

Alıntı NeM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ve forumda bulunan iRc uyelerinden ayri bir ricam var , kanalda kufur edildiginde lutfen sizlerde kufurle cevap vermeyin , zaten yetkililer elinden geldigince ilgileniyor arkadaslar . Bizlerde kufurle cevap verirsek bu isin sonu gelmez

ßuraya KatıLıyorum ßana 1 Edene ßen 10 Ederim FeLsefesiyLe YakLaşmayın...

CaZaNoWa

Teşekkürler
    423
    +REP Puanı
    823
    BaRRaCuDa GeneraL BaRRaCuDa GeneraL BaRRaCuDa GeneraL BaRRaCuDa GeneraL BaRRaCuDa GeneraL BaRRaCuDa GeneraL BaRRaCuDa GeneraL BaRRaCuDa GeneraL BaRRaCuDa GeneraL BaRRaCuDa GeneraL BaRRaCuDa GeneraL

bende bu konuya değinmek istiyorum
    attığım her banda bir kac user gelip bana soruyor neden attın
    hatta aç cabuk diyen bile var
    anlıyorum atılan kişiyi seviyorsunuz muhabbetiniz süper olaiblir ama
    hakediyorsa haketiğini alacaktır.....
    ve sunuda anlayamıyorum...
    özelde karsıdakine hakaret ediyorsunuz o size küfürle cevap verince geliyoprsunuz yetkililere
    dediğimiz gibi özeller size aittir...
    I think therefore I am

ŢrąиcёsтờЯ

Teşekkürler
    1,752
    +REP Puanı
    1773
    ClubmiX GeneraL ClubmiX GeneraL ClubmiX GeneraL ClubmiX GeneraL ClubmiX GeneraL ClubmiX GeneraL ClubmiX GeneraL ClubmiX GeneraL ClubmiX GeneraL ClubmiX GeneraL ClubmiX GeneraL

Alıntı BaRRaCuDa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bende bu konuya değinmek istiyorum
    attığım her banda bir kac user gelip bana soruyor neden attın
    hatta aç cabuk diyen bile var
    anlıyorum atılan kişiyi seviyorsunuz muhabbetiniz süper olaiblir ama
    hakediyorsa haketiğini alacaktır.....
    ve sunuda anlayamıyorum...
    özelde karsıdakine hakaret ediyorsunuz o size küfürle cevap verince geliyoprsunuz yetkililere
    dediğimiz gibi özeller size aittir...
    ÖzeLLer Size Ait Diyorsunuz Ama Aranızda MüdahaLe EdenLer Var
    Konu ClubmiX tarafından (21-03-2008 Saat 10:54 ) değiştirilmiştir.

E†ikeTi МуΖυrηа ΚоуаR..!

Teşekkürler
    151
    +REP Puanı
    426
    ClubbaR GeneraL ClubbaR GeneraL ClubbaR GeneraL ClubbaR GeneraL ClubbaR GeneraL ClubbaR GeneraL ClubbaR GeneraL ClubbaR GeneraL ClubbaR GeneraL ClubbaR GeneraL ClubbaR GeneraL

Bad Nick konusunuda deqerlendirmek lazim.

Oyun piyonla başlar sah_mat'la biter

Teşekkürler
    140
    +REP Puanı
    348
    Gicik_Kiz GeneraL Gicik_Kiz GeneraL Gicik_Kiz GeneraL Gicik_Kiz GeneraL Gicik_Kiz GeneraL Gicik_Kiz GeneraL Gicik_Kiz GeneraL Gicik_Kiz GeneraL Gicik_Kiz GeneraL Gicik_Kiz GeneraL Gicik_Kiz GeneraL

bi op suçsuz olduum durumda beni atabilir mi bunun cvbını verir misiniz...siz yetkililer eet adınız admin ama bu şekilde sağlıklı bi sohbet ortamı yaratamazsınız özel sebeplerden dolayı bi yanlışım olmadığı halde banlanıorumm sizce bu nasıl bi eşitlik özelini hiç bir kimse buraya yansıtamazz eğer adminsenizz bu işe bi çözüm getirin ben buraya sohbete geliyorum kimsenin tribini çekmeye deil böle devam ederseniz daha cok kaybedersiniz..
    Ben bencilim, sabırsızım ve biraz güvensizim.
    Hata yaparım, kontrolsüzüm ve bazı zamanlar baş etmesi güç biriyim.
    "Fakat, eğer benim en kötü halimle baş edemezsen,
    Beni en iyi halimde katiyen hak edemezsin.."

Sol'uM dolu sağdan ilerleyin

NeM
    NeM Çevrimdışı
    No ruLés

Teşekkürler
    824
    +REP Puanı
    1090
    NeM GeneraL NeM GeneraL NeM GeneraL NeM GeneraL NeM GeneraL NeM GeneraL NeM GeneraL NeM GeneraL NeM GeneraL NeM GeneraL NeM GeneraL

gicik-kiz sen sebepsiz atilmiyorsun , dediklerimi iyi oku kimse sebepsiz atilmaz .

kanala geldiginde yaptigin muhabbet ortami geriyor ve bu yuzden atiliyorsun. Sen yaptigini bile bile buraya gelip sikayet edebilme cesaretinde bulunuyorsun , buyuk yuzsuzluk bravo. acik konusalim selin hanim. yaptigin yuzsuzluktende ote fesatliga giriyor "x" kisiyi kiskandigin icin onun sevgilisinin ismini kendi nickinin yanina yazip hava atar gibi triplere giriyorsun .. cokmu dogru sence? bir dusun bakalim acaba napiyorum de bi. yaptigin hic hos degil , dogal olarak kanalda gerginlige sebep oluyorsun bizlerde buna izin vermiyoruz .. senin sohbetten anlayisin ona buna fitne fesat sokmaksa biz boyle uyeler istemiyoruz gelmiyebilirsin. tekrar soluyorum senin gibi birini sunucumuzda gormesekte olur . Bizim aramizda hicbir zaman fitne fesat olmadi sokanlarida aramizda tutmadik ! . Simdi ben senin ban'ini açarsam tekrar gelip ayni seyi yapicaksin ben yine aticam o yuzden ne sen yorul nede beni yor. bu aciklamayi sana bir kanal admini olarak yapiyorum. eger tavirlarini degistiriceksen .. buyur gel

Oyun piyonla başlar sah_mat'la biter

Teşekkürler
    140
    +REP Puanı
    348
    Gicik_Kiz GeneraL Gicik_Kiz GeneraL Gicik_Kiz GeneraL Gicik_Kiz GeneraL Gicik_Kiz GeneraL Gicik_Kiz GeneraL Gicik_Kiz GeneraL Gicik_Kiz GeneraL Gicik_Kiz GeneraL Gicik_Kiz GeneraL Gicik_Kiz GeneraL

ben kimsei kıskandığımdan bişey yapmıorum bunu bilin x kişinin sevgilisi ondan ayrılıp bana teklif ettiyse bu benim suöum deildir ayrıca ben orda kimseye nisbet yapmadımm bi ilişkim var ve ben bunun doğru olduğunu düşünüyorum bence sizin yaptıınız kanalı gerginlikten korumak değil bi gruplaşma x kişi önceden senin için cok farklı şeyler düşünüordu fakat nedense simdi birden bire cok değişti düşüncelerii ben neysem oyum ne düşünüosam onu söler onu yaparımm ben oraya kimseyi kıskandırmaya gelmiyorum adam gibi sohebtimi etmeye geliorum siz bilirsiniz kimseye yalvarmıcam gönlün rahat olsun sinem nickimi droplatıyorumm kayıp deilim sizin için biliorum ama rahatlayabilirsinizz
    Ben bencilim, sabırsızım ve biraz güvensizim.
    Hata yaparım, kontrolsüzüm ve bazı zamanlar baş etmesi güç biriyim.
    "Fakat, eğer benim en kötü halimle baş edemezsen,
    Beni en iyi halimde katiyen hak edemezsin.."

Sol'uM dolu sağdan ilerleyin

NeM
    NeM Çevrimdışı
    No ruLés

Teşekkürler
    824
    +REP Puanı
    1090

Selin hanim , onemli olan bizim gonlumuzun rahatlamasi degil . sen varsin veya yoksun bu tur sorunlar herzaman olucak.

Gruplasma soz konusu bile olamaz. ben bir yetkiliyim ve nerde neyin yapilmasi gerektigini cok iyi bilirim , yanlis sadece tek tarafli olmaz senin atildigin gibi gereken kisilerde uyarildi. kimin ne dusundugu onemli degil selin benim dostlarim var zaten ayrica kimin ne oldugunun gayet iyi farkindayim hatirlattigin icin tesekkur ediyorum . senin amacin kiskandirma degil ama ettigin muhabbetler hicte masumca degil . laf sokmak kimsenin haddine degildir , bizler yetkili olarak bu laf sokma muhabbetine karsiysak kimse bunu yapamaz . Kararina saygim var gitmek istersen yolun açik olsun , olurda bir gun neyin nasil yapildigini ogrendigin zaman Myzurna'nin kapisi açik.

Yolun açik olsun

Konu Bilgisi

Users Browsing this Thread

Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)